menu
faqe_banner

Përhapësi i aromës në shtëpi VF301AW

DIRECT BLOWING TYPE AROMA DIFFUSER
Quiet spreading fragrance
Built-in high quality turbofan
Fluid conversion nano atomization
LARGE SCREEN DESIGH BROADEN YOUR HORIZON
të marrë një kuotë
Detajet
Model
VF301A
 Product Size
W154*D70*H214mm
Shipping Package
24 pcs/ctn(550*355*550mm)
Voltage
DC 12V
Noice
less than 25 dba
Power
6 W
Warranty
1 year
Coverage
200-300 m3
Oil comsumption
1.4ml/h±5%
Color
Black/White
Logo
Customer service
Power source
Electrical
Net Weight
0.85kg
Essential Oil Capacity
200 ml
Aplikacion
Home/Office/Meeting room
Aftersales service provided
Free repairments
Function
Air perfuming

 

Product Features
 
1. Stylish appearance.
2. Essential oil replacement is convenient.
3. 150ml large-capacity essential oil bottle.
4. Built-in fan.
5. Precision atomization core.
6. 10,000 hours of lifespan.
7. Ultra-silent atomization.
8. Visual LCD display
9. WiFi function.
Home Aroma Diffuser VF301AW  Application:

1.Aromatherapy: Aroma diffusers can be used to diffuse essential oils for therapeutic purposes, such as to promote relaxation, reduce stress, boost energy, and improve sleep.

2.Odor elimination: Diffusing essential oils can help eliminate unpleasant odors in your home, such as pet odors, cooking smells, and smoke.

3.Mood enhancement: Essential oils can help create a relaxing, uplifting, or energizing atmosphere in your home, depending on the oils you use. For example, lavender oil can promote relaxation, while peppermint oil can boost energy.

3.Health benefits: Diffusing essential oils can help purify the air in your home by killing bacteria and viruses. It can also help reduce the symptoms of allergies, headaches, and respiratory problems.

4.decorate: Aroma diffusers can be used as a decorative element in your home, adding a touch of style and elegance to your living space.

Etiketa: , ,

This product: Home Aroma Diffuser VF301AW

Home Aroma Diffuser VF301AW FAQ
Q1. Pse të zgjidhni produktin e kompanisë suaj?
Pajisjet e kompanisë sonë miratojnë pompën japoneze të ajrit të importit, koka e spërkatjes miraton grykën e spërkatjes së atomizuar, makina e re adopton çelik anti-korroziv dhe xhami të fortë, me avantazhin e pamjes së bukur, jetëgjatësisë së gjatë, sasisë së lartë të atomizimit dhe mbulimit të gjerë .
Q2: A është e mundur të blini mostra për të testuar përpara një porosie MOQ?
Po, sigurisht që mundesh.
Q3. A është vaji juaj esencial i dëmshëm për shëndetin?
Jo, të gjithë vajrat tanë esencialë rafinohen dhe nxirren në përputhje të rreptë me standardet e shoqatës së aromave, dhe ne kaluam ROHS (Direktivat Ndërkombëtare të Mjedisit) dhe REACH (163 teste mbi substancat e rrezikshme për njerëzit).
Q4. Sa zgjat periudha e garancisë?
Të gjitha produktet tona janë të garantuara 1 vit. Ju mund të kontaktoni me ne në rast se ndonjë pjesë është e dëmtuar, ne do të zgjidhim zgjidhjen sa më shpejt.
Q5.Si të mirëmbahen pjesët e kokës të atomizuara?
Një pjesë e re e kokës e atomizuar do të bashkëngjitet për zëvendësim. Nëse pjesa e kokës së atomizuar është e bllokuar, mund të vendosni të renë dhe të vjetrën ta vendosni në alkool për të dekompozuar papastërtitë. Është më mirë që pjesët e atomizuara të ndërrohen një herë në muaj.
P6. A mund të rimbushet vaji juaj esencial? A është e dëmshme për njerëzit?
Po, vaji esencial mund të rimbushet. Por mund të përdoret vetëm vaj esencial i pastër, uji nuk mund të shtohet në makinë. Nuk është e dëmshme për njerëzit.
P7. A është në gjendje të funksionojë Difuzori juaj Elektrik i Aromës?
Po, mund të caktoni intervalet e punës dhe intervalet e ndalimit, si 30 sekonda ndezur dhe 30 sekonda jashtë çdo ditë nga ora 9 e mëngjesit deri në 6 pasdite.
P8. Si të pastroni makinën?

1. Nxirreni shishen.

2. Mbushni pak alkool me shishen dhe pastroni shishen.

3. Rimbushni alkoolin e freskët dhe vendoseni në makinë, hapni fuqinë për të punuar.

4. Pas 10 minutash dhe ka mbaruar pastrimi, fikeni.

5. Vendoseni shishen e vajit eterik brenda makinës, mbylleni mirë.