alibabaalibaba
menu
index_ico
MË E MIRË
VR e fabrikës
PARAQITUR
Produktet

Produktet e kompanisë kanë kaluar testet CE, ROHS, FCC, EMC, TUV, PSE dhe EK,

Merrni një makineri aromatike për t'i bërë të gjithë hapësirës suaj një aromë të mrekullueshme, produktet speciale për të theksuar hapësirat tuaja të preferuara me aromat tuaja të preferuara dhe përdorni fshirësin e mostrës për të marrë një nuhatje të aromave të tjera me të cilat mund të mos jeni ende të njohur.

feat01
Makinë komerciale për aroma
feat01
Përhapësi i aromës në shtëpi
feat01
Përhapësi i aromës së makinës
feat01
Vaj esencial
MË E MIRË

Makinë komerciale për aroma

MË E MIRË

Vaj esencial

VINESCENTS është e përkushtuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e produkteve elektronike inteligjente dhe produkteve të vajit esencial të parfumeve, të tilla si shpërndarësi i aromës, aparati i aromës, pastrues ajri, instrumente bukurie dhe kujdesi për lëkurën.
feat01
PAROMAT MË TË POPULLARA
feat01
PËRBËRËSIT MË TË SHQYRTAR
feat01
GJENDJA MË E DËSHIRUAR
feat01
SEZONI
feat01
KU PERDORET ME SHUME
PAROMAT
të muajit
ZGJEDHJA E PAROMËVE QERSHOR 2022
grykë e makinës së aromës e zhvilluar në mënyrë të pavarur

VINESCENTS është e përkushtuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e produkteve elektronike inteligjente dhe produkteve të vajit esencial të parfumeve, të tilla si shpërndarësi i aromës, aparati i aromës, pastrues ajri, instrumente bukurie dhe kujdesi për lëkurën. Bazuar në një ekip të fortë R&D dhe punëtorë teknikë të trajnuar, ne kemi ofruar shërbime ODM dhe OEM për klientët në të gjithë botën për më shumë se 5 vjet.

stacion
stacion
Fushëveprimi ynë i R&D
Propozim marketingu i personalizuar për nuhatje

Aplikim për dezinfektim të atomizimit, spërkatje kundër mushkonjave, pastrim, deodorim dhe produkte të tjera në vende publike dhe vende familjare si hotele, KTV, Qendra Tregtare, Spitale, Aeroporte, Stacione.

PARAQITUR
Artikuj në Blog
Si mund t'i ndihmojnë makinat komerciale të aromës së ajrit restorantet të përmirësojnë përvojën e ngrënies
Si mund t'i ndihmojnë makinat komerciale të aromës së ajrit restorantet të përmirësojnë përvojën e ngrënies

Time:2023-3-22

Restaurants rely on many elements to create a memorable dining experience for their customers, including the food, atmosphere, and service. One often overlooked element is scent. Commercial air scent machines have become increasingly popular in recent years as a way to enhance the dining experience for restaurant customers. In this blog, we will explore how commercial air scent machines can...
The Benefits of Scent Marketing and How Commercial Fragrance Machines Play a Key Role
The Benefits of Scent Marketing and How Commercial Fragrance Machines Play a Key Role

Time:2023-3-13

Scent marketing, the use of fragrances to enhance a brand's image and create a pleasant environment, has become increasingly popular in recent years. It has been shown to improve customer experience, increase brand recognition, and even influence purchasing behavior. Commercial fragrance machines are a key component of scent marketing, allowing businesses to deliver consistent and high-quality scents in their spaces....
Top Features to Look for When Selecting a Car Aroma Diffuser Supplier
Top Features to Look for When Selecting a Car Aroma Diffuser Supplier

Time:2023-3-11

Car aroma diffusers have become increasingly popular among car owners as they offer a convenient way to freshen up the car’s interior and create a more pleasant driving experience. If you are in the market for a car aroma diffuser supplier, there are several key features to look for to ensure you are getting a high-quality product and a reliable...
Maximizing the Benefits of Aromatherapy with Commercial Oil Diffusers
Maximizing the Benefits of Aromatherapy with Commercial Oil Diffusers

Time:2023-3-8

Aromatherapy is the practice of using essential oils to promote physical, mental, and emotional well-being. It has been used for centuries in traditional medicine and has become increasingly popular in recent years as people seek alternative remedies for their health issues. Aromatherapy can be delivered through various methods, but one of the most effective ways is through the use of...
How Scent Aroma Machines Are Changing the Way We Experience Hotels and Resorts
How Scent Aroma Machines Are Changing the Way We Experience Hotels and Resorts

Time:2023-3-6

Scent aroma machines are becoming increasingly popular in the hospitality industry, and for good reason. Hotels and resorts are using them to create unique and memorable experiences for their guests, and the results have been impressive. Here are some of the ways scent aroma machines are changing the way we experience hotels and resorts:   Creating a welcoming atmosphere: The...
Si të zgjidhni prodhuesin e duhur të vajit esencial për biznesin tuaj
Si të zgjidhni prodhuesin e duhur të vajit esencial për biznesin tuaj

Time:2023-2-28

Essential oils have become a popular ingredient in various industries, from beauty and personal care to aromatherapy and home cleaning products. With this growing demand, the market for essential oil manufacturers has also expanded. As a business owner, it is crucial to choose the right essential oil manufacturer to ensure that you are getting high-quality products that meet your specific...
The most convenient Car Aroma Diffuser when traveling
The most convenient Car Aroma Diffuser when traveling

Time:2023-2-27

If you're looking for a way to enjoy the benefits of essential oils while traveling on the road, look no further than a car diffuser. Car diffusers are an easy and safe way to get the most out of your favorite essential oils while on the go. Whether you're driving to work or school, there are plenty of opportunities to...
Si mund të zgjedh shpërndarësin më të mirë të aromës së shtëpisë?
Si mund të zgjedh shpërndarësin më të mirë të aromës së shtëpisë?

Koha: 2023-2-21

Të kesh një shtëpi të bukur dhe të ndihesh diku si shtëpia përfshin dekor të mirë, mobilje të mira dhe gjëra që njerëzit harrojnë, por aroma është një pjesë thelbësore e një mjedisi të këndshëm. Ka shumë mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj të nuhasë mirë, si freskuesit e dyshemesë, mbajtja e dritareve të hapura ose pjekja e ëmbëlsirave çdo ditë, por mënyra më e popullarizuar dhe më e lehtë është...
Përhapësi i aromës wifi: Si të zgjidhni atë të duhurin për ju
Përhapësi i aromës wifi: Si të zgjidhni atë të duhurin për ju

Koha: 2023-2-16

Ka shumë lloje të ndryshme të shpërndarësve të aromaterapisë në treg këto ditë dhe mund të jetë e vështirë të zgjidhni atë të duhurin për ju. Nëse jeni duke kërkuar për një shpërndarës aromaterapie me aftësi WiFi, atëherë këtu janë disa gjëra për t'u marrë parasysh përpara se të bëni blerjen tuaj. Çfarë është një shpërndarës i aromës WiFi? Një shpërndarës aromash me WiFi është një...
Përditësimet me email

A mund t'ju dërgojmë email kur kemi lajme që mund t'ju interesojnë, si kuponë të rinj ose aroma? Ne premtojmë të mos jemi dëmtues dhe nuk i ndajmë kurrë listat tona të postimeve.