menu
index_ico
MË E MIRË
VR e fabrikës
PARAQITUR
Produktet

Produktet e kompanisë kanë kaluar testet CE, ROHS, FCC, EMC, TUV, PSE dhe EK,

Merrni një makineri aromatike për t'i bërë të gjithë hapësirës suaj një aromë të mrekullueshme, produktet speciale për të theksuar hapësirat tuaja të preferuara me aromat tuaja të preferuara dhe përdorni fshirësin e mostrës për të marrë një nuhatje të aromave të tjera me të cilat mund të mos jeni ende të njohur.

feat01
Makinë komerciale për aroma
feat01
Përhapësi i aromës në shtëpi
feat01
Përhapësi i aromës së makinës
feat01
Vaj esencial
MË E MIRË

Makinë komerciale për aroma

MË E MIRË

Vaj esencial

MË E MIRË

Commercial Scent Machine Video

VINESCENTS është e përkushtuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e produkteve elektronike inteligjente dhe produkteve të vajit esencial të parfumeve, të tilla si shpërndarësi i aromës, aparati i aromës, pastrues ajri, instrumente bukurie dhe kujdesi për lëkurën.
feat01
PAROMAT MË TË POPULLARA
feat01
PËRBËRËSIT MË TË SHQYRTAR
feat01
GJENDJA MË E DËSHIRUAR
feat01
SEZONI
feat01
KU PERDORET ME SHUME
PAROMAT
të muajit
ZGJEDHJA E PAROMËVE QERSHOR 2022
grykë e makinës së aromës e zhvilluar në mënyrë të pavarur

VINESCENTS është e përkushtuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e produkteve elektronike inteligjente dhe produkteve të vajit esencial të parfumeve, të tilla si shpërndarësi i aromës, aparati i aromës, pastrues ajri, instrumente bukurie dhe kujdesi për lëkurën. Bazuar në një ekip të fortë R&D dhe punëtorë teknikë të trajnuar, ne kemi ofruar shërbime ODM dhe OEM për klientët në të gjithë botën për më shumë se 5 vjet.

stacion
stacion
Fushëveprimi ynë i R&D
Propozim marketingu i personalizuar për nuhatje

Aplikim për dezinfektim të atomizimit, spërkatje kundër mushkonjave, pastrim, deodorim dhe produkte të tjera në vende publike dhe vende familjare si hotele, KTV, Qendra Tregtare, Spitale, Aeroporte, Stacione.

PARAQITUR
Artikuj në Blog
Revitalize Your Space with the AC Aroma Diffuser
Revitalize Your Space with the AC Aroma Diffuser

Time:2023-11-29

It is crucial to find ways to create a relaxing and rejuvenating space at home. One effective method is through...
Enhance Your Space with an Amazing Home Diffuser Machine
Enhance Your Space with an Amazing Home Diffuser Machine

Time:2023-11-29

Finding ways to create a peaceful and relaxing environment at home has become more important than ever. One way to...
Discover the Benefits of a Home Diffuser Machine
Discover the Benefits of a Home Diffuser Machine

Time:2023-11-29

A home diffuser machine is a device that is becoming increasingly popular among individuals seeking to improve their overall well-being....
Inhale Elegance: A Journey into the World of Scent Air Diffusers
Inhale Elegance: A Journey into the World of Scent Air Diffusers

Time:2023-11-28

Step into a realm where fragrance becomes an art form and every breath is an experience. In this blog post,...
Scent Air Diffuser: Enhancing Your Space with Fragrance
Scent Air Diffuser: Enhancing Your Space with Fragrance

Time:2023-11-28

In today's fast-paced world, people are constantly seeking ways to create a soothing and pleasant environment around them. One such...
HVAC Scent Diffuser System: Enhancing Air Quality and Aromatherapy Experience
HVAC Scent Diffuser System: Enhancing Air Quality and Aromatherapy Experience

Time:2023-11-28

With the increasing focus on indoor air quality and well-being, the HVAC scent diffuser system has become a popular addition...
Refreshing Fragrance: Transforming the Ambiance of Hotel Lobbies with Air Fresheners
Refreshing Fragrance: Transforming the Ambiance of Hotel Lobbies with Air Fresheners

Time:2023-11-27

The ambiance of a hotel lobby plays a significant role in creating a lasting impression on guests. It sets the...
Enhance Your Home’s Ambience with an Incredible Home Diffuser Machine
Enhance Your Home’s Ambience with an Incredible Home Diffuser Machine

Time:2023-11-26

Creating a cozy and inviting atmosphere in your home is essential for a peaceful and relaxing environment. One way to...
Transform Your Commute: A Journey with the Compact and Portable Car Aroma Diffuser
Transform Your Commute: A Journey with the Compact and Portable Car Aroma Diffuser

Time:2023-11-25

In the bustling cityscape, where every moment counts, finding a sanctuary of tranquility is a luxury. As someone who navigates...
Përditësimet me email

A mund t'ju dërgojmë email kur kemi lajme që mund t'ju interesojnë, si kuponë të rinj ose aroma? Ne premtojmë të mos jemi dëmtues dhe nuk i ndajmë kurrë listat tona të postimeve.

stacion