menu
faqe_banner

Përhapësi i aromës në shtëpi VF402A

Multifunctional scent diffuser
Acrylic panel Luxury visual LCD display
Multi-space application
Digital touch button
të marrë një kuotë
Detajet
Model
VF402A
 Product Size
 L147*W68*H182 mm
Shipping Package
12pcs/ctn(576*295*420mm)
Noice
less than 35 dba
Coverage Max
300-400 m3
Color
White/Black
Oil Consumption
00.9-1.3ml/h±5%
Power Supply
DC12V 4W
Control Way
Intelligent time control
Net Weight
1.5 kg
Essential Oil Capacity
150ml
Installation
Desktop/Wall Mount

 

An aroma diffuser is a device that disperses fragrance into the air to create a pleasant and inviting atmosphere in a room or space. It works by emitting a fine mist or vapor that contains essential oils or fragrance oils, which are then dispersed into the air, filling the room with a pleasant scent.

Aroma diffusers come in various sizes and shapes, from small portable devices to large commercial units. They can be used in homes, offices, spas, and other commercial settings to create a relaxing and calming environment.

Aroma diffusers can be used with a variety of essential oils, each with its own unique fragrance and therapeutic properties. Some popular essential oils include lavender, peppermint, eucalyptus, and citrus oils like lemon and orange.

 

 

Home Aroma Diffuser VF402A Advantage:

1.Improved air quality: Aroma diffusers can improve the air quality in a room by releasing essential oils that have natural air-purifying properties. These oils can help neutralize unpleasant odors and harmful airborne particles, creating a healthier and more pleasant environment.

2.Relaxation and stress relief: Certain essential oils have been shown to promote relaxation and reduce stress. Aroma diffusers can be used to create a calming and soothing atmosphere, which can help reduce anxiety and promote relaxation.

3.Better sleep: Aroma diffusers can also promote better sleep by creating a relaxing environment and releasing essential oils that have calming and sleep-inducing properties.

4.Enhanced mood: Certain essential oils, such as citrus oils, have been shown to improve mood and reduce feelings of depression. Aroma diffusers can be used to release these oils, creating a positive and uplifting atmosphere.

5.Natural alternative to air fresheners: Aroma diffusers offer a natural and non-toxic alternative to synthetic air fresheners, which can contain harmful chemicals that can be harmful to health.

 

Etiketa: , ,

This product: Home Aroma Diffuser VF402A

Home Aroma Diffuser VF402A FAQ
Q1. Pse të zgjidhni produktin e kompanisë suaj?
Pajisjet e kompanisë sonë miratojnë pompën japoneze të ajrit të importit, koka e spërkatjes miraton grykën e spërkatjes së atomizuar, makina e re adopton çelik anti-korroziv dhe xhami të fortë, me avantazhin e pamjes së bukur, jetëgjatësisë së gjatë, sasisë së lartë të atomizimit dhe mbulimit të gjerë .
Q2: A është e mundur të blini mostra për të testuar përpara një porosie MOQ?
Po, sigurisht që mundesh.
Q3. A është vaji juaj esencial i dëmshëm për shëndetin?
Jo, të gjithë vajrat tanë esencialë rafinohen dhe nxirren në përputhje të rreptë me standardet e shoqatës së aromave, dhe ne kaluam ROHS (Direktivat Ndërkombëtare të Mjedisit) dhe REACH (163 teste mbi substancat e rrezikshme për njerëzit).
Q4. Sa zgjat periudha e garancisë?
Të gjitha produktet tona janë të garantuara 1 vit. Ju mund të kontaktoni me ne në rast se ndonjë pjesë është e dëmtuar, ne do të zgjidhim zgjidhjen sa më shpejt.
Q5.Si të mirëmbahen pjesët e kokës të atomizuara?
Një pjesë e re e kokës e atomizuar do të bashkëngjitet për zëvendësim. Nëse pjesa e kokës së atomizuar është e bllokuar, mund të vendosni të renë dhe të vjetrën ta vendosni në alkool për të dekompozuar papastërtitë. Është më mirë që pjesët e atomizuara të ndërrohen një herë në muaj.
P6. A mund të rimbushet vaji juaj esencial? A është e dëmshme për njerëzit?
Po, vaji esencial mund të rimbushet. Por mund të përdoret vetëm vaj esencial i pastër, uji nuk mund të shtohet në makinë. Nuk është e dëmshme për njerëzit.
P7. A është në gjendje të funksionojë Difuzori juaj Elektrik i Aromës?
Po, mund të caktoni intervalet e punës dhe intervalet e ndalimit, si 30 sekonda ndezur dhe 30 sekonda jashtë çdo ditë nga ora 9 e mëngjesit deri në 6 pasdite.
P8. Si të pastroni makinën?

1. Nxirreni shishen.

2. Mbushni pak alkool me shishen dhe pastroni shishen.

3. Rimbushni alkoolin e freskët dhe vendoseni në makinë, hapni fuqinë për të punuar.

4. Pas 10 minutash dhe ka mbaruar pastrimi, fikeni.

5. Vendoseni shishen e vajit eterik brenda makinës, mbylleni mirë.